Saç Ekiminde Doğal Görünüm

Ülkemiz doğal görünümlü saç ekimi konusunda dünya çapında güvenilen bir konumdadır. Bu nedenle pek çok farklı ülkeden insanlar saç ekimi yaptırmak üzere Türkiye’ye gelmektedirler.

Ancak bu durum her merkezde ekilen saçın doğal görünümlü olduğu anlamına gelmemektedir. Özellikle piyasanın çok altında fiyatlarla çalışan yerlere dikkat edilmelidir çünkü çok büyük ihtimalle doğal görünümlü ekim için yeterli donanımları bulunmamaktadır. Ekilen saçın doğal görünebilmesi için hassasiyet gösterilmesi gereken noktalar vardır. Bunlardan ilki Fue Tekniği’ni kullanarak ekim yapmaktır. Yine, yüz hatları, yaş ve kulak üstündeki saç yoğunluğu baz alınarak yapılan cm2 hesabı, köklerin yerleştirileceği kanalların açılış yönü, derinliği, ön saç çizgisi ve bu çizgiye ekilecek tellerin niteliği gibi ancak işinde çok uzman birinin anlayıp uygulayabileceği detaylar bulunmaktadır.

Tüm bunlar fiyatları etkilemektedir. Ayrıca operasyon öncesi ve sonrası saç ekiminin kalitesini arttıran mezoterapi, organik saç ekimi tekniği gibi uygulamaların ücretleri de kimi zaman merkez tarafından kimi zaman hasta tarafından karşılanmaktadır.

Doğal saç görünümünün getirdiği fiyat değişikliği dışında, merkezin yeri, hastanın ikamet ettiği şehir, mevsim gibi çok çeşitli etkenler de ücretlerde farklılığa yol açmaktadır.

Sağlık Bakanlığı web sitelerinde fiyat belirtmeyi kesinlikle yasakladığından, en sağlıklısı merkezlerin aranarak fiyat bilgilerinin alınmasıdır.

Formu Doldurun Sizi Arayalım!

Fix Hair Clinic Yüksek kalite standartlarında, son teknoloji ve uzman kadrosu ile, hasta memnuniyeti odaklı, Saç Ekimini sunan uzman sağlık kuruluşudur. Saç Ekimi ve tedavilerinde FDA onaylı, en gelişmiş teknolojilerle sunduğu sağlık hizmetlerinden, etkin, sağlam ve güvenilir ekibiyle hizmet vermeyi amaç edinmiştir. Kendi alanında uzman ekibimiz ile kendinizi güvende hissedecek ve ayrıcalığın farkına varacaksınız. Arayın, En Avantajlı Fiyatlarla Yeni Saçlarınıza Kavuşun!