Saç Ekimi Fiyatı Nasıl Hesaplanır?

Türkiye’nin dünyada saç ekimi konusunda tercih edilen bir ülke olması, hem konuyla ilgili uzmanlığına hem de diğer ülkelere göre daha uygun fiyatlara bu operasyonun yapılabilmesine bağlanabilir. Ancak bu durum, ülkemizde yapılan saç ekimlerinde fiyatların sabit olduğu anlamına gelmemektedir. Operasyonun türünden operasyon yerine, şehrine, ekibine ve greft sayısına kadar farklı çok sayıda etken fiyatlarda değişiklik yaratmaktadır.

Greft; verici alandan (donör alan) alınan, içinde saç kökleri (folikül) ve çok küçük bir miktar deri bulunan doku parçalarıdır. Greftler birli, ikili, üçlü saç telleri içerebilir. Saç ekimi yapılan alana greftler yerleştirilerek yeni saçların çıkması sağlanır. Ekim alanının ihtiyacı olan greft sayısı cm2 üzerinden yapılan bir hesapla ortaya konur.

Saç ekiminde fiyatı belirleyen en önemli nokta ekilecek greft sayısıdır. Bu hesap genellikle bir seansta ekilen greft sayısı baz alınarak yapılır. Ancak ekimi yapılan merkeze göre bu durum değişebilir. FixHair Clinic’te bir seansta ister 2500 ister 5000 greft ekilsin fiyat sabittir.

Sağlık Bakanlığı’nın saç ekimi ücretlerini internet sitelerinden yayınlamakla ilgili kesin yasağı nedeniyle, ortalama saç ekimi fiyatlarını öğrenebilmek için kurumlar tek tek aranıp ücretler öğrenilebilir.

Formu Doldurun Sizi Arayalım!

Fix Hair Clinic Yüksek kalite standartlarında, son teknoloji ve uzman kadrosu ile, hasta memnuniyeti odaklı, Saç Ekimini sunan uzman sağlık kuruluşudur. Saç Ekimi ve tedavilerinde FDA onaylı, en gelişmiş teknolojilerle sunduğu sağlık hizmetlerinden, etkin, sağlam ve güvenilir ekibiyle hizmet vermeyi amaç edinmiştir. Kendi alanında uzman ekibimiz ile kendinizi güvende hissedecek ve ayrıcalığın farkına varacaksınız. Arayın, En Avantajlı Fiyatlarla Yeni Saçlarınıza Kavuşun!